Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (γραμμή 107 του /home/helexpo/public_html/furnidecbusiness/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
     
Σημαντικές επαγγελματικές επαφές
των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην Furnidec the interior show 2019 με εμπόρους, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ξενοδόχους κλπ.”.
  Στο κέντρο των Βαλκανίων/
Η τοποθεσία του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης συνιστά ισχυρό γεωγραφικό πλεονέκτημα καθώς συμβάλλει στην άμεση ενημέρωση και προσέγγιση επαγγελματιών του κλάδου της ευρύτερης περιοχής.
     
Με την εμπειρία της HELEXPO/
Η Helexpo διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στην διοργάνωση ανάλογων, σε επίπεδο επισκεπτών, επαγγελματικών εκθέσεων.
Αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις εκμετάλλευσης των εθνικών και διεθνών διασυνδέσεων της μέσω του δικτύου των συνεργατών της.
  Σύγχρονο εκθεσιακό προϊόν/
Επίσης δεν θα λείψουν, όπως συνέβη και στις τελευταίες δύο διοργανώσεις, παράλληλες εκδηλώσεις και ημερίδες οι οποίες από την μία ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες επισκέπτες και από την άλλη αναβαθμίζουν το εκθεσιακό προϊόν.