Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters στην Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (γραμμή 107 του /home/helexpo/public_html/furnidecbusiness/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).

Furnidec Business 2019


Στις 2, 3 & 4 Μαρτίου του 2019 έχει προγραμματισθεί η Furnidec Business η οποία θα φιλοξενηθεί στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο – M.E.C. Παιανίας. Η Furnidec Business αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους τους επιχειρηματίες των κλάδων επίπλου και διακόσμησης και παράλληλα δίνει το εναρκτήριο σήμα για τη νέα εκθεσιακή χρονιά. Σταθερός στόχος της παραμένει μια επιτυχημένη διοργάνωση η οποία θα ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις εκθετών και επισκεπτών. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στη στοχευμένη και ολοκληρωμένη προβολή του “made in Greece” επίπλου καθώς επίσης και στις έξυπνες και ευέλικτες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές κάθε project.

Σημαντική είναι και η παρουσία των τομέων του interior και industrial design με προτάσεις και εναλλακτικές οι οποίες ανταποκρίνονται στα δεδομένα που διαμορφώνει ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Βασικό στοιχείο υπεροχής και χαρακτηριστικό της ταυτότητας της Furnidec Business είναι η πολυμορφία στις κατηγορίες και τα στυλ των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρουσιάζονται. Άλλωστε, το φάσμα των επισκεπτών είναι ευρύ καλύπτοντας επαγγελματίες που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, όπως εμπόρους επίπλου & διακόσμησης αλλά και αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχους. 

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι επισκέπτες της Furnidec Business το 2017 ξεπέρασαν τις 6.000 (6.170). Σημαντική ήταν η παρουσία και των ξένων εμπορικών επισκεπτών από την Αλβανία, την Αυστραλία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, τη Γερμανία, την ΠΓΔΜ, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Ρωσία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Σλοβενία, την Ισπανία, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Παράλληλα, οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers) ανήλθαν στους 155, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα καταστήματα στον χώρο του επίπλου και των υφασμάτων επίπλωσης. 

Τα στοιχεία που προκύπτουν από την μέχρι στιγμής εκδήλωση ενδιαφέροντος και τις επαφές των ανθρώπων της Furnidec Business δείχνουν ότι για το 2019 αναμένεται περαιτέρω αύξηση τόσο των ελλήνων όσο και των ξένων εμπορικών επισκεπτών.